Boekhouden ZZP

Boekhouden ZZP

In de praktijk zien we dat er vaak vragen zijn rondom ‘boekhouden zzp’. Welke gegevens dienen er op een factuur te staan? Hoeveel omzetbelasting dient u af te dragen? En wat komt er kijken bij de jaarlijkse belastingaangifte zzp er? Als boekhouders helpt DKK Adviseurs zzp’ers bij het verzorgen van de jaarcijfers, belastingaangiften, administratie en het voldoen aan alle (wettelijke) verplichtingen.

Contact opnemen

 

(Gedeeltelijk) Uitbesteden boekhouden ZZP

Wilt u geen kopzorgen over uw financiële administratie? En wilt u er zeker van zijn dat alle gegevens correct en tijdig aan de Belastingdienst worden doorgegeven? DKK Adviseurs is gespecialiseerd in boekhouden zzp. We kunnen uw boekhouding volledig uit handen nemen of gedeeltelijk, op de momenten waarop u ondersteuning wenst.

 

Online boekhouden ZZP

Beschikt u reeds over een (online) boekhoudpakket? Met de door u gekozen softwarepakket, kunnen we uw boekhouding online uitvoeren. DKK Adviseurs biedt u de mogelijkheid om uw financiële administratie volledig geautomatiseerd te verwerken. Hierbij worden de facturen en bonnen gedigitaliseerd aangeleverd (gemaild c.q. gescand) en verwerkt in uw financiële administratie. Uw administratie is zo altijd volledig en u verkrijgt een beter en direct inzicht in uw huidige situatie.

 

Belastingaangifte ZZP er

Voor de belastingaangifte zzp er is het belangrijk dat uw administratie op orde is. Zo weet u precies wat de winst van uw onderneming is en welke bedragen u dient aan te geven bij de Belastingdienst. Hoeveel inkomstenbelasting u dient af te dragen is onder andere afhankelijk van uw gemaakte kosten en vrijstellingen.

De belastingaangifte zzp er kunt u zelf uitvoeren. Toch wordt vaak een boekhouder ingeschakeld, omdat deze beter op de hoogte is van de wettelijke regels. Door optimaal gebruikt te maken van alle regels en vrijstellingen, worden deze kosten snel terugverdiend.

Wilt u ook uw belastingaangifte zzp er uitbesteden? Of wilt u advies over boekhouden zzp? DKK Adviseurs spreekt u graag.

Zoekt u een boekhoudprogramma of een boekhouder om uw inkomstenbelasting te doen? Wij als accountantskantoor weten vaker wat wel en niet mag, wij verdienen onszelf snel terug.