Over ons

DKK Adviseurs

DKK Adviseurs is een jong en vernieuwend samenwerkingsverband van R.H.J.M. (Richard) Kabel en J.M. (Jacko) Doevendans. Wij zijn gevestigd in Almere-Buiten. Tot onze klantenkring behoren particulieren en ondernemers afkomstig uit de regio Almere en Amsterdam, Gooi- en Vechtstreek.

Gegarandeerde kwaliteit

DKK Adviseurs is aangesloten bij de RB (Register Belastingadviseurs). U bent er dus zeker van dat u advies krijgt op basis van actuele kennis en de beste kwaliteit van dienstverlening.

Onze specialiteiten

 • Toekomstgericht
  Wij kijken naar uw huidige situatie én naar wat dit betekent voor de toekomst. Met onze prognose krijgt u haarscherp inzicht en kunt u vooruit kijken en indien nodig op tijd anticiperen op ontwikkelingen.
 • De handen vrij
  U hoeft veel cijferwerk niet meer zelf uit te voeren. Door uw administratie uit te besteden aan deskundigen, bespaart u veel kostbare tijd die u aan uw eigen business kunt besteden. Zo haalt u op meerdere manieren meer rendement uit uw onderneming.
 • Actueel en fiscaal voordelig
  Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op actuele kennis van de wet- en regelgeving, zodat u profiteert van de maximaal haalbare fiscale voordelen.
 • Oog voor de levensfase van uw onderneming
  Wij zijn alert op de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Bent u starter of stopper, zit het even tegen of maakt u juist een bloeiperiode door, wij adviseren u altijd op basis van de ontwikkelingen die voor u van toepassing zijn.
 • Maximaal rendement voor particulieren
  Wij adviseren en ondersteunen particulieren op het gebied van vermogensbeheer, zoals bij financiële planning, schenkingsadvies of estate-planning. Zo kunt u tot op hoge leeftijd rustig en met zekerheid van het leven blijven genieten.

Onze service

 • Flexibele inzet
  U maakt een afspraak wanneer het u uitkomt. Als u dat wenst, komen we bij u aan huis. En als dat nodig is zijn wij ook buiten gewone kantoortijden voor u bereikbaar.
 • Afspraak is afspraak
  Wij reageren snel op uw verzoeken. Gemaakte afspraken worden stipt en op tijd nagekomen. U krijgt de tijd en aandacht die u nodig heeft.
 • Duidelijke en volledige informatie
  Als DKK maken wij ons sterk om Doortastend, Kritisch en Kostenbewust te zijn – voor u! We vragen door tot het plaatje volledig duidelijk is. Want wij willen het beste voor u als klant, en uiteraard binnen het budget dat bij ù past.
 • Altijd proactief – wij denken mee
  Onze dienstverlening is proactief: we denken mee vanuit het verwachte toekomstplaatje. Op deze manier kunt u altijd op tijd bijsturen waar dit nodig of gewenst is.
 • Digitaal op maat
  Onze dienstverlening kan volledig digitaal plaatsvinden als u dit wenst. Wij werken met moderne software, die niet alleen de cijfers toont maar ook nuttige informatie waar u op kunt sturen.
 • Altijd inzicht in de kosten
  Wij hanteren vaste prijsafspraken en redelijke uurtarieven. U krijgt van tevoren inzicht in de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent en zelf ziet dat u bij ons aantoonbare toegevoegde waarde krijgt.

Uitgesproken voordelen voor u als klant

 • Een veilige en betrouwbare werkomgeving
  Onze data staat op een veilige cloud-omgeving, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw administratie.
 • Complete expertise in huis
  Wij hebben zowel bedrijfseconomische als fiscale kennis in huis. Wij zijn gecertificeerd en zeer ervaren in ons vakgebied. U kunt dus optimaal profiteren van fiscale faciliteiten en voordelen. Zodat u met de juiste kennis minder inkomstenbelasting hoeft te betalen, ook als uw inkomen toeneemt.
 • Maximaal netto inkomen
  Onze adviezen zijn erop gericht om u gedurende het gehele jaar een zo hoog mogelijk (netto) inkomen te laten verdienen, waarover u aan het eind van het jaar zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.