Over DKK Adviseurs

DKK Adviseurs

DKK Adviseurs is een jong en vernieuwend bedrijf van R.H.J.M. (Richard) Kabel gevestigd in Almere-Buiten. Tot de klantenkring behorende particulieren en ondernemers uit de regio Almere en Amsterdam, Gooi- en Vechtstreek.

Gegarandeerde kwaliteit

DKK Adviseurs is aangesloten bij de NBA. U bent er zeker van dat u advies krijgt op basis van actuele kennis en de beste kwaliteit van dienstverlening.

Onze specialiteiten

 • Toekomstgericht
  Wij kijken naar uw huidige situatie én naar wat dit betekent voor de toekomst. Met onze prognose krijgt u haarscherp inzicht en kunt u vooruit kijken en als nodig op tijd anticiperen op ontwikkelingen.
 • De handen vrij
  U hoeft veel cijferwerk niet meer zelf uit te voeren. Door uw administratie uit te besteden aan deskundigen, bespaart u veel kostbare tijd die u aan uw eigen bedrijf kunt besteden. Zo haalt u op meerdere manieren meer rendement uit uw onderneming.
 • Actueel en fiscaal voordelig
  Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op actuele kennis van de wet- en regelgeving, zodat u profiteert van de maximale fiscale voordelen.
 • Oog voor de levensfase van uw onderneming
  Wij zijn alert op de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Bent u starter van stopper, zit het zelfs tegen van maakt u juist een bloeiperiode door, wij adviseren u altijd op basis van de ontwikkelingen die voor u van toepassing zijn.
 • Maximaal rendement voor particulieren
  Wij adviseren en ondersteunen particulieren op het gebied van vermogensbeheer, zoals bij financiële planning, schenkingsadvies van estate-planning. Zo kun je op hoge leeftijd rustig en met zekerheid van het leven blijven genieten.

 

Onze service

 

 • Flexibele inzet
  U maakt een afspraak wanneer u uitkomt. Als u dat wenst, komen wij bij u aan huis. En als dat nodig is, zijn wij ook buiten gewone kantoortijden voor u bereikbaar.
 • Afspraak is afspraak
  Wij reageren snel op uw verzoeken. Gemaakte afspraken worden stipt en op tijd nagekomen. U krijgt de tijd en aandacht die u nodig heeft.
 • Duidelijke en volledige informatie
  Als DKK maken wij ons sterk om Doortastend, Kritisch en Kostenbewust te zijn – voor u! We vragen door naar het plaatje volledig duidelijk is. Willen wij het beste voor u als klant, en natuurlijk binnen het budget dat bij ù verleden.
 • Altijd proactief – wij denken me
  Onze dienstverlening is proactief: we denken me vanuit het verwachte toekomstplaatje. Op deze manier kunt u altijd op tijd bijsturen waar deze nodig van gewenst is.
 • Digitaal op maat
  Onze dienstverlening kan volledig digitaal plaatsvinden als u deze wenst. Wij werken met moderne software, die niet alleen de cijfers laten zien, maar ook nuttige informatie waar u kunt sturen.
 • Altijd inzicht in de kosten
  Wij hanteren vaste prijsafspraken en redelijke uurtarieven. U krijgt van tevoren inzicht in de kosten, zodat u weet waar u aan de tiener bent en zelf ziet dat u bij ons aantoonbare toegevoegde waarde krijgt.

 

Uitgesproken voordelen voor u als klant

 

 • Een veilige en betrouwbare werkomgeving
  Onze data staat op een veilige cloud-omgeving, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw administratie.
 • Complete expertise in huis
  Wij hebben zowel bedrijfseconomische als fiscale kennis in huis. Wij zijn gecertificeerd en zeer ervaren in ons vakgebied. U kunt optimaal profiteren van fiscale faciliteiten en voordelen. Zo met de juiste kennis minder inkomstenbelasting hoeft te betalen, ook als uw inkomen toeneemt.
 • Maximaal netto inkomen
  Onze adviezen zijn erop gericht om gedurende het hele jaar een zo hoog mogelijk (netto) inkomen te laten verdienen, dat u aan het einde van het jaar zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.