Tarieven

Particulieren

Aangifte inkomstenbelasting

DKK Adviseurs stelt uw aangifte op vanaf een bedrag van € 75, of €125 samen met uw fiscale partner. Tarieven voor particulieren zijn inclusief BTW.

Bij arbeidsintensieve of incomplete aangiften berekenen wij een toeslag. Dit gebeurt vooraf in overleg en is afhankelijk van de benodigde tijd. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij een echtscheiding, de aankoop of verkoop van uw eigen woning of de aftrek van lijfrentepremies.

Voor overige werkzaamheden (zoals de aanvraag van een toeslag, het indienen van een bezwaarschrift of een verzoek tot een voorlopige aanslag of voorlopige teruggave) werken wij op basis van een uurtarief. Ook hierover zullen wij vooraf duidelijke afspraken met u maken.

Ondernemers

Voor ondernemers maken wij afspraken op maat. Dit doen wij op basis van een individuele en persoonlijke werkwijze. Wij maken alleen afspraken die aansluiten bij uw specifieke situatie, uw wensen en het werk dat het beste resultaat brengt voor u en onderneming.

Indien nodig of gewenst schakelen wij voor u een specialist uit ons netwerk in, zoals een advocaat, notaris of een gespecialiseerde adviseur. Ons netwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en gekwalificeerde deskundigen.

Vrijblijvend advies

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met DKK Adviseurs en gaan wij samen na waarmee en hoe wij u het beste kunnen helpen.