Belastingaangifte doen

Inkomstenbelasting 2015

U moet ook dit jaar weer belastingaangifte doen. Wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt zonder dat het u veel tijd en geld kost? Dan is de dienstverlening van DKK Adviseurs precies wat u nodig heeft. Uw voordelen:

  • U bent verzekerd van een juiste aangifte
  • U loopt niet onnodig geld mis
  • U bespaart veel tijd 

Belastingaangifte invullen

Vóór 1 mei 2016 moet u uw belastingaangifte invullen over het belastingjaar 2015. Is belastingaangifte doen een jaarlijks terugkerende opgave voor u? Bent u bang dat u kostbare fouten maakt bij het belastingaangifte invullen? Hebt u hulp bij belastingaangifte nodig, of ziet u geen mogelijkheid om het tijdig te regelen? Dan bent u bij DKK Adviseurs aan het juiste adres.

 

Hulp bij belastingaangifte

DKK Adviseurs is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Hierdoor bent u verzekerd van professionele, betrouwbare en deskundige hulp bij belastingaangifte. Wij nemen de zorg van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor u uit handen. Dit doen wij tegen aantrekkelijke tarieven. Indien gewenst verrichten wij na indiening van de aangifte ook controlewerk en zijn wij bereikbaar voor vragen of nadere informatie.

 

Hoe doen wij uw aangifte?

Onze dienstverlening staat garant voor het optimaal benutten van uw mogelijkheden. Geen belastingvoordeel blijft onbenut. U verdient de investering in een goede en gecertificeerde belastingadviseur uiteindelijk altijd terug. En wanneer u in tijdnood komt, kunnen we uitstel voor u aanvragen.

Wij verzorgen en verzenden uw aangifte op een betrouwbare en professionele wijze. De verzending van uw aangifte vindt op een veilige manier naar de Belastingdienst.

 

Hebt u vragen over belastingaangifte doen? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. Of neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op.