Belastingaangifte doen

Inkomstenbelasting

U moet ook dit jaar weer aangifte doen. Wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt zonder dat de u veel tijd en geld kost? Dan is de dienstverlening van DKK Adviseurs precies wat u nodig heeft. Uw voordelen:

[lijsttype=”controleren”]

  • U bent verzekerd van een juiste aangifte
  • U loopt niet onnodig geld mis
  • U bespaart veel tijd [/list]

Belastingaangifte

Voor 1 mei moet u aangifte doen over het voorgaande belastingjaar. Is belastingaangifte doen een jaarlijkse terugkerende opgave voor u? Bent u bang dat u kostbare fouten maakt bij de belastingaangifte invullen? Heb je hulp bij belastingaangifte nodig, of zie je geen mogelijkheid om tijdig te regelen? Dan bent u bij DKK Adviseurs op het juiste adres.

 

Hulp bij belastingaangifte

DKK Adviseurs is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Hier bent u verzekerd van professionele, betrouwbare en deskundige hulp bij belastingaangifte. Wij nemen de zorg van de jaarlijkse aangifte in belasting voor u uit handen. Dit doen wij tegen aantrekkelijke tarieven. Indien gewenst zijn wij na indiening van de aangifte ook controlewerk en zijn wij bereikbaar voor vragen van nadere informatie.

 

Hoe doen wij uw aangifte?

Onze dienstverlening staat garant voor de optimaal benutten van uw mogelijkheden. Geen belastingvoordeel blijft onbenut. U de investering in een goede en gecertificeerde belastingadviseur uiteindelijk altijd terug. En wanneer u in tijdnood komt, kunnen we uitstel voor u aanvragen.

Wij verzorgen en verzenden uw aangifte op een betrouwbare en professionele wijze. De verzending van uw aangifte vindt op een veilige manier naar de Belastingdienst.

 

Heb je vragen over belastingaangifte doen? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Of neem voor meer informatie van een vrijblijvend gesprek contact met ons op.