Financiële administratie

Een goede financiële administratie is de basis voor een efficiënte bedrijfsvoering. Het zorgt ervoor dat u uw zaken tegenover de Belastingdienst juist kunt onderbouwen. U kunt hierbij denken aan het:

  • Opzetten en inrichten van de financiële administratie
  • Verwerken van de administratie
  • Tussentijdse rapportages opstellen
  • Samenstellen van de jaarcijfers

Indien gewenst helpen DKK Adviseurs u om uw administratie zelf online te voeren met het door u gekozen softwarepakket. Op deze wijze bent u verzekerd van deskundige ondersteuning van uw financiële administratie.

DKK Adviseurs biedt ook de mogelijkheid om uw financiële administratie volledig geautomatiseerd te verwerken. Hierbij worden de facturen en bonnen gedigitaliseerd aangeleverd (gemaild c.q. gescand) en verwerkt in uw financiële administratie. Uw administratie is zo altijd volledig en u verkrijgt een beter en direct inzicht in uw huidige situatie.

DKK Adviseurs zorgt dat de verwerkte informatie wordt toegerekend naar de juiste kostensoort en biedt u hierbij de door u gewenste ondersteuning. Hiermee bereikt u een snellere en goedkopere verwerking van uw administratie.

 

Salarisadministratie

DKK Adviseurs verzorgen ook de loonadministratie en aangifte loonbelasting volledig digitaal voor u. Voor de specifieke en veranderende wetgeving beschikken DKK Adviseurs over de nodige expertise. Wij werken met gekwalificeerde software om u optimaal van dienst te zijn.

 

Tarieven

De tarieven die DKK Adviseurs hanteert, zijn afhankelijk van het aantal mutaties en de branche (lees regelgeving) waarin u en uw werknemers werkzaam zijn. Dit vertaalt zich in een vast termijnbedrag dat vooraf is bepaald in een  prijsafspraak.